Deze website maakt gebruik van cookies Meer info? Verberg deze melding
Home

Over CSU

Met 12.000 medewerkers is CSU een top 3 schoonmaakbedrijf en verkozen tot een van de beste werkgevers van Nederland. We willen een bedrijf zijn waar medewerkers graag blijven werken en klanten graag klant blijven. Daarom bieden we een diversiteit aan diensten, besteden we aandacht aan kwaliteit en werken we op een manier die goed is voor mensen en milieu.

Milieubewust werken

CSU is een bedrijf dat zorgvuldig met het milieu omgaat. We werken voor meer dan 100% klimaatneutraal. Daarnaast is CSU een heel groot voorstander en promotor van dagschoonmaak. De medewerkers van CSU hebben hier ook een belangrijke bijdrage aan. Er zijn regelmatig acties om je bewust te maken van manieren van werken en materialen die goed zijn voor het milieu. Alle medewerkers hebben bijvoorbeeld een boekje met milieubespaartips ontvangen. Soms ontvang je een klein cadeau, bijvoorbeeld een waterbespaarder.

bijbaan vakantiewerk

Vind de baan die bij je past!

Vul een geldige postcode in (cijfers en letters)!Vul je postcode in voor een baan bij jou in de buurt.

Jij en je werk bij CSU...

Met 12.000 medewerkers is CSU een top 3 schoonmaakbedrijf en verkozen tot een van de beste werkgevers van Nederland. Prima werk, goed salaris, dichtbij en met gunstige werktijden. Echt iets voor jou!